Filmkväll 16/2 - Tema Ockult Bikerfilm

Andra filmkvällen för året står för döde .... vi menar dörren. Nu lyfter vi oss ur det träsk vi vadade i förra gången och hamnar kanske i någon näraliggande göl.

Med tanke på kvällens tema rörande ockulta motorcyklister kanske man borde köra ett Hells Angels-upplägg, fast det vore antagligen för skrämmande, till och med ur ToB-synpunkt. Men något slags djävelskap blir det och bågar lär vara innblandade i kompotten. Kanske en livekonsert med Kenneth and The Knutters rent av. Hur som helst kan vi utlova något som antagligen inte visats varken på Bergakungen eller TV 3. Huruvida det rör sig om kvalitetsfilm eller inte är nog ganska så självklart, men det blir i alla fall ett uppsving i jämförelse med vad som vankades under premiären ... hoppas vi. Så kom och se själva, tråkigt lär det nog inte bli.

Hökå MC vann förra kvällens quiz och är således de ni ska tacka för det kommande filmvalet. Vill ni själva vara med och påverka så se då till att vinna kvällens filmquiz. Vi har ett fint sponsorpris att dela ut denna gång, vilket vi är väldigt tacksamma för.

 

Evenemanget är gratis, glöm bara inte att regga er på Truckens hemsida: http://www.truckstopalaska.com/ om ni inte är medlemmar än

Program:

19:00 – Portarna öppnas

ca 19:40 ToB:s skräckfilmsquiz

ca 20:00 Kvällens film

ca 21:40 – Prisutdelning samt avslöjande av nästa tema

Mat och dryck finns att köpa för en billig penning för alla småsugna.

 

Plats:

Truckstop Alaska

Truckstop Alaska, Karlavagnsgatan 13
Busshållplats: Lindholmen
Älvsnabben: Lindholmspiren

Saknar du våra nyhetsmejl? Se till att vi har din korrekta mejladress! Skicka namn och mejladress till theatreofblood.tob@gmail.com

Med vänlig hälsning

ToB-gänget

Filmkväll 16/2 - Tema Ockult Bikerfilm