Filmkväll 26/4 - Tema Gore från Japan

Aprilväder kan man aldrig riktigt lita på, så varför inte ta det säkra före det osäkra och slinka in på Trucken för säsongens näst sista filmkväll på ToB.

Man kan väl inte annat än säga att tiden gått i ett rasande tempo, det känns ju inte speciellt länge sedan det var premiär. En del intressanta upplevelser har det i alla fall blivit och mer av den varan kan utlovas kommande kväll. Temat är som väl alla vet vid detta lag ”Gore från Japan”, detta tack vare Team Plissken som ju tog hem förra gångens filmquiz. Det finns ju en del att välja på här, men ToB strävar ju alltid att gräva fram något som inte så många har sett. Något mer eller mindre blodigt ska vi således nog lyckas skaka fram.

Som vanligt drar vi dock igång med vårt lilla skräckfilmsquiz och det ska bli intressant om någon kan slå Stoffe på fingrarna denna gång. En liten hint om temat för denna gång kan vara ”play it loud”. Denna gång har vi ännu ett lite udda förstapris att kämpa om, liksom möjligheten att få välja säsongens avslutningstema samt få sitt namn skrivet i vår HoF.

Evenemanget är som vanligt gratis, glöm bara inte att regga er på Truckens hemsida: http://www.truckstopalaska.com/ om ni inte är medlemmar än

Mat och dryck finns att köpa för en billig penning för alla småsugna.
 

Kvällens program:

19:00 – Dörrana öppnas

19:40 – ToB;s SkräckfilmsQuiz

20:00 – Kvällens film

Ca: 21:40 – Prisutdelning

Ca. 22:30 – stängningsdax

 
 Plats:
 
 Truckstop Alaska
 

Truckstop Alaska, Karlavagnsgatan 13
Busshållplats: Lindholmen
Älvsnabben: Lindholmspiren
 
Saknar du våra nyhetsmejl? Se till att vi har din korrekta mejladress! Skicka namn och mejladress till theatreofblood.tob@gmail.com

Vi ses gott folk

ToB-gänget

Filmkväll 26/4 - Tema Gore från Japan