Säsongsavslutning. Filmkväll 8/5 - Tema 2010-talet

Då var vi åter framme vid säsongens sista filmkväll. Härefter blir det till att själva bege oss ut i förhoppningsvis sköna sommarnätter. Det kan ju vara trivsamt det med, så länge ingen vet lite väl väl vad Du gjorde förra sommaren ...

För vad är väl en ToB-kväll egentligen mot vad som döljer sig där ute , strax under ytan, alldeles innanför skogsbrynet, just bakom din slitna brassestol. Men en åktur har vi kvar innan vi skiljs åt. En ny flashig färd blir det vid detta stopp på vår lilla resa längs skräckfilmhistoriens krokiga stigar. Denna gång ska vi nämligen gotta ner oss i vår egen samtid. Finns det något bra som kommit ut på 2010-talet? Givetvis, vi lovar att bjuda er på något extra som vanligt. Inte ”Insidious”, ”The Conjuring”, ”The Cabin in the Woods”, ”Sinister” eller ”You´re Next” kanske, men väl något spännande och intressant som … ”Piranhaconda.” För visst känns det som om skräckfilmen lever ett relativt bra liv just nu, det bådar gott för kvällen. Så skippa Netflix och häng med oss istället. Ta nu också chansen att rösta fram just den typ av film du vill se här på hemsidan!

 

Quiz på tema 40-tal visade sig tydligen väldigt svårt. Inte så konstigt, årtiondet står ju inte direkt ut och så många klassiska skräckisar finns inte att hämta från denna tid. Har ni däremot sett några av ovan nämnda 2010-talsfilmer, ja då ska väl kvällens frågor kanske passa bättre. Ska någon kunna hindra Quiz of the Vampire att gå obesegrade rakt genom hela vårsäsongen? Ja, det blir helt klart spännande att se. Arif drar ihop quizet igen, så bered er på sedvanligt insnöade frågor av kuriosakaraktär. Ja, sen har vi den gamla sedvanliga infon, de flesta vet detta redan. Filmkvällen är gratis, men ni som inte har registrerat er på Truckens hemsida glöm inte att göra detta, det är kostnadsfritt och innebär inga förpliktelser. Mat och dryck finns också att köpa för en billig penning för alla småsugna. Passa även på att införskaffa en av våra unika ToB-tröjor innan de tar slut! Endast 100 Kr. Säg bara till någon av oss så fixar vi det. 

 

Kvällens program: 

19:00 – Dörrarna öppnas 

19:40 – ToB;s SkräckfilmsQuiz 

Ca 20:00 – Kvällens film 

Ca 21:40 – Prisutdelning 

Ca 22:30 – stängningsdax   

 

Plats: Truckstop Alaska Karlavagnsgatan 13 

 

Busshållplats: Lindholmen Buss 16
Älvsnabben: Lindholmspiren
 

 

 

Saknar du våra nyhetsmejl eller känner någon stackare som gör det? Se till att vi har din korrekta mejladress! Skicka namn och mejladress till theatreofblood.tob@gmail.com eller kontakta oss via länken här på hemsidan.   

 

Vi ses! ToB-gänget

 

 

Kolla in den snygga tributvideon till ett av 2010-talets största populärkulturella fenomen.

Säsongsavslutning. Filmkväll 8/5 - Tema 2010-talet